’Gør dig fri af fortiden’

Online forløb til dig som er voksent barn af en alkoholiker

 

 • Kan du ikke slippe de dårlige mønstre fra din barndom?                              
 • Føler du, at sidder fast i en ond spiral?
 • Sætter du ofte dine behov og ønsker på stand-by for at behage andre?
 • Er du træt af at leve dit liv efter andres forventninger?                              
 • Mangler du hjælp og inspiration til at komme videre?

 

Der er en vej ud!

Det giver en helt fantastisk følelse af styrke, at være i stand til at ændre på tingene selv. Og det giver en ubeskrivelig følelse af frihed, ikke længere at føle sig afhængig af, at alle andre bliver nødt til at gøre noget, for at du kan få det du ønsker.

Derfor har jeg lavet dette online forløb bestående af 4 moduler med emnerne:

Modul 1: Få fokus på hvad din historie har betydet for dit liv, både som barn og som voksen. Så længe du ikke har bevidsthed om hvordan din historie har påvirket dig og dit liv vil det være nærmest umuligt at slippe fri af fortidens dæmoner.

Modul 2: Find ind til den vrede som de fleste voksne børn af alkoholikere gemmer på – også selvom du måske ikke føler dig vred. Ved at finde vreden, bliver det også muligt at gøre dig fri af den, hvilket er en meget vigtig proces, hvis du ønsker at leve et liv i glæde og frihed.

Modul 3: Få indsigt i hvilke personer og mønstre, du er afhængig af og som styrer dit liv, og hvordan du gør dig fri af dem.

Modul 4: Få fokus på hvordan du passer bedst muligt på dig selv. Kun på den måde kan du nemlig finde styrken til at gå igennem den forandringsproces det er, at gøre sig fri af fortiden med alkoholiske forældre.   

 

MEN KAN DET NU VIRKE FOR DIG??

Jeg hører ofte folk tvivle på, om det nu virkelig er muligt at ændre på de ting som ikke fungerer – også selvom man rigtig gerne vil. Men jeg har ændret på stort set alle de måder jeg før levede mit liv og havde relationer på, så det er selvfølgelig også muligt for dig!

Jeg har gået hele vejen og jeg vil meget gerne hjælpe dig med at du finder frem til hvad og hvordan du kan gribe det an, så du får sluppet fortidens begrænsende greb om dig og dit liv.

Derfor har jeg lavet online forløbet ’Gør dig fri af din fortid’, som omhandler helt afgørende områder for at du kan finde hjem til dig selv og opnå mere autentiske og kærlige relationer til dine nærmeste.

 

HVAD BESTÅR ONLINE FORLØBET AF?

Forløbet består af 4 moduler, hver med ca. ½ times lydfil og 5 effektive øvelser. Hver lydfil indeholder en blanding af teori, mine egne erfaringer samt en introduktion til modulets 5. Du får også øvelserne i en PDF-fil, som du efterfølgende skal arbejde med selv.

Du får adgang til alle fire moduler på én gang og kan høre dem i dit tempo og så tit du har lyst.

Du er altid meget velkommen til at skrive til mig undervejs, hvis du har spørgsmål eller brug for lidt input til at arbejde med de forskellige øvelser og refleksioner jeg foreslår i foredragene.

 

HVAD DU KAN FORVENTE AT FÅ UD AF FORLØBET

De 4 online moduler giver dig virkningsfulde værktøjer og inspiration til:

 • Indsigt i adfærd der beskyttede dig som barn, men som ikke virker længere
 • Øvelser til at slippe undertrykt sorg og vrede og få kontakt til din krop igen        
 • Metoder til at give slip på uhensigtsmæssige begrænsende overbevisninger  
 • Teknikker til at finde dine egne grænser og synliggøre dem over for andre
 • Bevidsthed om hvilke værdifulde ressourcer du indeholder
 • Muligheden for at finde den vej, du skal gå for at få det liv du ønsker dig

 

HVAD ER FORDELENE VED ET ONLINE FORLØB?

Det kan være grænseoverskridende at snakke med en anden person om det der gør ondt. Ved et online forløb får du brugbare værktøjer, så du selv kan få taget hul på de svære ting.

Din investering er langt mindre, end hvis du skulle betale for 4 x 1:1 session hos mig eller en anden mentor/terapeut.

Når du har modtaget online forløbet, er det dit til evig tid, og du kan høre det igen og igen, hvilket ofte kan være meget gavnligt, fordi du hver gang du hører foredragene vil have rykket dig og derved kan få nye gavnlige indsigter.

Du behøver ikke at være på et bestemt sted til en bestemt tid, men kan høre online modulerne når og hvor du har lyst.

 

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE

Carina Rosa Bengtson, Rødovre: "Det var rart at høre og møde et menneske som har forståelse for min fortid men samtidig også kan skubbe mig frem. Det er mig der har gjort arbejdet, men du har banet vejen og det er jeg dig evigt taknemmelig for. Dette  online forløb har været med til at få mig til at kigge indad, at finde en sammenhæng i tingene samt at få åbnet op over for andre, men også over for mig selv.  Jeg tror jeg for første gang i mit liv har fundet ro. Jeg har ro i mit sind selvom jeg stadig har lang vej foran mig men det har ikke nogen betydning for jeg har fået roen som jeg har søgt efter. Så endnu engang tak for dette forløb, som har været og er meget givende".

Henriette Friis Meldgaard, Århus: "Dit online forløber velovervejet, gennemarbejdet og effektivt i sin måde at komme igennem en række emner via øvelser og lydfiler som kan hjælpe én med at gøre op med fortiden. Ved at uddybe og berette om dine egne oplevelser giver det lytteren en hel unik indlevelse og du sætter ord på en masse svære følelser. Dit personlige engagement og ønske om, at andre også skal komme igennem opgøret med fortiden skinner virkelig igennem. Dit forløb tilbyder noget helt unikt, da vi som lyttere får indsigt i hvordan det er muligt at komme videre efter en barndom med misbrug fra én som har prøvet det selv. Personligt har jeg aldrig oplevet at blive imødekommet på den måde før. Dit forløb har givet mig noget helt unikt som ingen psykologer, terapeuter eller lignende har mulighed for på samme måde at give, hvilket jeg er dybt taknemmelig for".                                                                                  

DIN INVESTERING

Online forløbet ’Gør Dig Fri Af Fortiden’ koster 1.200 kr. inkl. moms.

Skriv en mail til mig på camilla@dinrettevej.dk, hvis du ønsker at købe forløbet. Så sender jeg dig link til alle 4 moduler, så snart jeg har modtaget betalingen.

Skriv gerne i mailen om du ønsker at få tilsendt en faktura eller at betale med Swipp.

 

JEG GLÆDER MIG TIL AT INSPIRERE DIG

I dette online forløb snakker jeg om nogle sårbare og dybdegående emner, som giver dig en unik mulighed for at løfte dig over og ud af din sociale arv.  Jeg fortæller fra hjertet og fra mine erfaringer og vil elske at inspirere dig til at komme i gang med de ændringer du ønsker for dig og dit videre liv.

Skriv endelig til mig på camilla@dinrettevej.dk, hvis du har nogle opklarende spørgsmål ang. dette forløb.

 

’Alt forandring starter med det første skridt i en ANDEN retning og DIT liv venter på dig’!