Hvad siger andre?

Deltaget på online kurset 'Gør dig fri af fortiden'

Carina Rosa Bengtson, Rødovre: "Det var rart at høre og møde et menneske som har forståelse for min fortid men samtidig også kan skubbe mig frem. Det er mig der har gjort arbejdet, men du har banet vejen og det er jeg dig evigt taknemmelig for. Dette e-kursus har været med til at få mig til at kigge indad, at finde en sammenhæng i tingene samt at få åbnet op over for andre, men også over for mig selv.  Jeg tror jeg for første gang i mit liv har fundet ro. Jeg har ro i mit sind selvom jeg stadig har lang vej foran mig men det har ikke nogen betydning for jeg har fået roen som jeg har søgt efter. Så endnu engang tak for dette kursus, som har været og er meget givende".

Henriette Friis Meldgaard, Århus: "Dit kursus er velovervejet, gennemarbejdet og effektivt i sin måde at komme igennem en række emner via øvelser og lydfiler som kan hjælpe én med at gøre op med fortiden. Ved at uddybe og berette om dine egne oplevelser giver det lytteren en hel unik indlevelse og du sætter ord på en masse svære følelser. Dit personlige engagement og ønske om, at andre også skal komme igennem opgøret med fortiden skinner virkelig igennem. Dit e-kursus tilbyder noget helt unikt da vi som lyttere får indsigt i hvordan det er muligt at komme videre efter en barndom med misbrug fra én som har prøvet det selv. Personligt har jeg aldrig oplevet at blive imødekommet på den måde før. Dit e-kursus har givet mig noget helt unikt som ingen psykologer, terapeuter eller lignende har mulighed for på samme måde at give, hvilket jeg er dybt taknemmelig for".

 

Deltaget på online kurset 'Genveje til et mere harmonisk familieliv'

Betinna, Holbæk: Det er en stor gave for mig, at du har åbnet mine øjne for, at man bliver præget på en helt specielmåde, når man er vokset op med en alkoholisk forælder. Det har hjulpet mig til ikke at være så hård ved mig selv, og være mere forstående overfor mine egne problematikker. Jeg hakker nu ikke længere på mig selv, men kan tage mit indre barn op og tage vare på hende. Så Camilla, du har faktisk gjort det muligt, at stoppe mig selv i, at fortsætte med at behandle mig selv, som mine forældre gjorde engang. 

 

Mentee:

Carolina Kristensen: "Kære Camilla, du er generøs og empatisk når du videregiver din viden og erfaring til hvordan man kommer videre. Jeg har det egentlig selv fantastisk med mit liv, med mand, børn, job og fritidsinteresser. Der var bare nogle områder der manglede udvikling i. Tak til dig fordi jeg nu er blevet bedre til at sige nej og tænke på hvad JEG har brug for. Jeg er så småt begyndt med de små skridt, men det er en stor udvikling for mig. Vi snakkes ved igen!"

 

Betinna, Holbæk: Det var fantastisk at sidde over for et menneske, hvor jeg kunne mærke at blive hørt, set og forstået. Dejligt at blive spejlet af én, der forstår. Det gør det så meget nemmere at turde tro på det, som spejlet viser. 

 

Deltagere til foredrag

Ditte, Frederikssund: "Din ærlighed var meget rammende, og duu lod ikke som om, at du havde den endegyldige sandhed. Det var tydeligt at du ikke havde en facade på, men viste din ærlige sjæl".

Sabrina Skytte, Vanløse: "Du fortalte så åbent og ærligt, at jeg selv fik en stærk følelse af, at der skal meget mere fokus på emnet og at jeg selv kan formidle min historie videre til andre, som de måske ville have glæde af. Du holdte et super godt foredrag".

Ditte, Virum: "Hele foredraget var meget lærerigt, spændende, og ærligt!"

Michael, Vanløse: "Foredraget var super godt og meget lærerigt".

Kristine Landin, Vanløse: "Det var særlig godt da du snakkede om hvordan man finder sine egne grænser, hvilke roller der kan være i familien og om tilgivelse".

Cindie Christoffersen, Ballerup: "Hvor skønt med et så personligt og autentisk foredrag!"

Birgit, Glostrup: "Du er fantastisk god til at fortælle om din barndom – om alle de svigt du har været udsat for, uden at det bliver for ’ulykkeligt’ og ’sørgeligt’".

Tlj, Tåstrup: "Din historie er jo fantastisk og rammende. For mit vedkommende var der mange genkendelser".

Nana, Tåstrup: "Du er en virkelig god fortæller. Delen om ’mønstre’ var tankevækkende, og jeg kunne pludselig nikke genkendende til mange af tingene. Lav flere foredrag!"

Helle Holm, Brøndby: "Din historie fængede! Dine redskaber viser, at der er håb for os alle".

Maria Holm, Rødovre: "Du er virkelig god til at fortælle, og jeg var meget fænget af det du fortalte. Jeg kunne se mig selv i mange af tingene".

Kristine, Albertslund: "Snakken omkring kontrol og det med at leve sit liv eget liv istedetfor igennem andre, var super godt. Tak fordi du deler din historie. Det er utrolig befriende at høre, at andre går rundt med de samme tanker og følelser".

Martin, Taastrup: "Rigtig godt at høre om den indestængte vrede, og at det kan være svært at sætte ord på sine følelser".

Kristine, Frederiksværk: "Det var godt at blive mindet om at man skal snakke med en fortrolig når man har svære perioder, istedetfor at lukke sig inde. Der var mange ting jeg kunne genkende".

Sebastian Schlottmann, Rungsted: "Temaet om selvværd var rigtig godt, og også det om den indre vrede som skal ud. Dit brev til din mor gav mig tårer i øjnene".